Ziua 1
(31.12.2021): Plecare la ora 07:00, de la BAZA DEALULUI MITROPOLIEI, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Baile Balvanyos. 

Odata ajunsi in Balvanyos, asistam la TRADITIONALA TAIERE A PORCULUI + POMANA PORCULUI + VIN SI TUICA FIARTA DIN PARTEA CASEI.  Seara, CINA FESTIVA DE REVELION CU BAUTURI ALCOOLICE INCLUSE (muzica ambientala). Cazare la Vila (Hotel) Transilvania in Balvanyos.


Ziua 2
(01.01.2022): LA MULTI ANI! Mic dejun. Ne deplasam catre Lunca de Jos pentru a efectua o plimbare cu carutele intr-un cadru natural pitoresc, la finalul careia vom avea parte de o gustare in aer liber (sunca, paine de casa, ceapa, vin fiert) - 50 lei/pers - optiunea pentru acest supliment se face la inscrisere si se achita inainte de plecare.
Seara, CINA FESTIVA DE CARNAVAL CU BAUTURI ALCOOLICE INCLUSE (muzica ambientala). Cazare la Vila (Hotel) Transilvania in Balvanyos.


Ziua 3
(02.01.2022):  Mic dejun, apoi vom pleca spre Harghita-Bai, statiune balneoclimaterica, situata la peste 1300 metri altitudine, intr-un cadru natural de vis. Cunoscuta pentru mofetele sale, pentru apele minerale vindecatoare si pentru conditiile favorabile sporturilor de iarna, statiunea atrage in fiecare an turistii dornici sa petreaca aici un concediu relaxant. Timp liber pentru activitati individuale. 

Plecare spre Bucuresti. Sosire in functie de trafic.Pretul include: 
 - Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
 - 2 nopti cazare VILA (HOTEL) TRANSILVANIA + mic dejun + cina festiva de Revelion cu bauturi alcoolice incluse pe 31.12.2021 + Cina festiva de Carnaval cu bauturi alcoolice incluse pe 01.01.2022 + Ghid de turism atestat;
 - Bonus - TAIEREA TRADITIONALA A PORCULUI + POMANA PORCULUI (31.12.2021)
 
Pretul nu include: 
 - Intrarile la obiectivele turistice (orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include);
 - Cheltuieli persoanele;
 - Plimbarea cu caruta Lunca de JOS + gustare in aer liber - 50 lei/pers - optiunea pentru acest supliment se face la inscrisere si se achita inainte de plecare.
 
Avans 50% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta pana la data de 30.11.2021. 

Modalitati de plata: cash in agentia de turism, prin transfer bancar (internet banking) la casieriile bancare sau cu cardul pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare

Supliment single: 450 lei/pers.

Tarife copii:
Copiii pana la 4 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita loc in autocar 580 lei.
Copiii cu varste 4 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 1.015 ei, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

OBSERVATII generale:

1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri : Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul  efectuarii  transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina  - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - GRATUIT
Giurgiu  - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 75,00 lei
Mioveni  - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 100,00 lei
Pitesti  - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - 90,00 lei
Ploiesti  - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - GRATUIT
Rm Valcea  - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - 100,00 lei
Targoviste  - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 90,00 lei

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Balvanyos
Transport Autocar Balvanyos - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre REVELION 2022 BALVANYOS - PLIMBARE CU CARUTE - HARGHITA BAI, Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta