HOTEL KEMPINSKI BAHIA ESTEPONA este situat langa plaja. Centrul orasului este la cativa pasi departare.

 Hotelul este dotat cu receptie 24h, un lift, un magazin, un coafor, un jacuzzi precum si un lounge TV, piscina, umbrele si sezlonguri, gradina. Pentru a curata hainele exista un serviciu de spalatorie (extra taxa). Pentru confortul dvs., exista un serviciu de concierge. Daca este necesar, puteti contacta centrul medical. Pentru conventii si altele intalniri de afaceri, hotelul ofera si o sala de conferinte. Daca doriti sa explorati regiunea de vacanta, puteti utiliza serviciul de inchiriere masini aproape de hotel. 

Distanta aeroport: aprox. 75 m

Sports and Agrement
 In interior, o sala de gimnastica va asteapta. Oferte speciale pentru toti pasionat de golf ofera terenul de golf, in plus, exista o scoala de echitatie in imprejurimile hotelului. In timpul vacantei voastre puteti participa chiar si la cursuri de aerobic. La hotel exista, de asemenea, posibilitatea de a juca biliard, volei. Un teren de tenis poate fi folosit de oaspetii hotelului.
O sauna te asteapta in zona spa. Hotelul ofera si masaje. Lasati-va rasfat in la Hamam. Exista si o gradinita in hotel.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - COSTA DEL SOL 2024 (miercuri) Cluj Napoca - Malaga; Taxa aeroport; Avion COSTA DEL SOL - CLUJ 2024 (miercuri) Malaga - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Kempinski Hotel Bahia (Estepona), Costa del Sol, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta