Hipotels Bahia Cala Millor este asezat direct in fata Millor Beach, in estul insulei Mallorca. Complexul are piscine exterioara si interioare si o gradina incantatoare. Complexul modern are camere confortabile, cu multa lumina naturala, fiecare camera este dotat cu un TV cu ecran plat si o baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele camere au o zona de sedere. Hotelul pune la dispozitie WiFi gratuit.in toate spatiile, restaurant receptie 24h. Zona este o destinatie ideala pentru plaja si natura deoarece este situata langa Parcul Natural Punta de nAmer. 
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.hipotels.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 WIZZ JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 WIZZ JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre HIPOTELS BAHIA CALA MILLOR, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta