LOCALIZARE: 
Matemwe Baharini, este un hotel de familie, complet renovat si aflat intr-o locatie foarte primitoare. Acesta este localizat intr-un cadru de poveste in Tanzania, Zanzibar. Cu o priveliste directa catre Oceanul Indian, locatia prietenoasa ofera cele mai frumoase rasarituri de soare. 
FACILITATI:
Surprins de la piscina, de la terasa restaurantului sau din gradina luxurianta, peisajul idilic iti taie respiratia. In cadrul complexului se regasesc o serie de zone destinate relaxarii. Fie ca aceste momente sunt surprinse din hamac sau din sezlong, spatiul induce o stare confortabila oaspetilor sai. Din grija pentru copiii dumnevoastra, resortul detine o piscina dedicata acestora, dar si un meniu special in cadrul restaurantului. 
In cadrul restaurantului se pot servi micul dejun, pranzul si cina cu un meniu atat traditional local, cat si international.

TIP CAMERE: 
Unitatea de cazare are in total 11 camere cu vedere la mare. Sapte camera sunt de tip Double Room, iar patru dintre acestea sunt Triple Room. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat inclus, ventilatie prin tavan si plase de tantari. Plasa de tantari exista atat la geam, cat si suspendata de pat. De la balconul camerei va puteti relaxa, privind plaja cu nisip alb.

ACTIVITATI: 
Exista posibilitatea transferului de la aeroport. Cateva dintre activitatile de neratat ale zonei sunt: excursia in Stone Town, spatiu cu o insemnatate istorica ridicata, vizitarea unei ferme de mirodenii. Insa pentru iubitorii de aventura sunt de neratat excursiile de tip Boat Safari, orele de Snorkeling si innotat cu delfinii. La cerere se pot oferi servicii precum: spalatorie si masaj. 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Transport Avion TAROM Bucuresti OTP - Zanzibar ZNZ Bucuresti - Zanzibar City (Stone Town); Taxe aeroport; Catering; Transport Avion TAROM Zanzibar ZNZ - Bucuresti OTP Zanzibar City (Stone Town) - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Matemwe Baharini Villas, Zanzibar, Tanzania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta