Localizare

Hotelul Baba este situat în zona comercială din Bodrum, la 15 minute de mers pe jos de Centrul Comercial și Cultural Oasis. Hotelul, care are arhitectură tradițională, a fost renovat în 2001.

Hotelul Baba este situat la 30 de minute de mers pe jos de centrul orașului Bodrum. Proprietatea este situată foarte aproape de portul de agrement Bodrum și de baruri și restaurante, care se află la 20 de minute de mers pe jos. Buticuri și magazine sunt la mică distanță de hotel.

 Facilitati camera

Hotelul Baba oferă camere moderne, cu vedere incredibilă la mare, dotate cu climatizare individuală, seif pentru laptop, televizor cu mai multe canale, balcon privat și wi-fi. Camerele au băi cu duș, uscător de păr și prosoape de baie.

 Facilitati hotel

Oaspeții noștri se vor bucura de baia de aburi plăcută, baia turcească și masaj. Hotelul oferă windsurfing, navigație, un club de noapte, o piscină sezonieră în aer liber și o terasă la soare.

Restaurantul oferă preparate internaționale delicioase la restaurantul hotelului. Barul confortabil Karaoke/Sports oferă biliard, karaoke și un ring de dans.

 Info

 Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea fact sheet - ului hotelului.
 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Baba Hotel Gumbet, Marmaris, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta