Sejur Mexic - Hotel B Cozumel, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel elegant este situat la doar 5 km de Aeroportul Cozumel si oferă o cadă cu hidromasaj pe malul mării, o piscină infinită și o plajă privată. Fiecare cameră este prevăzută cu aer condiționat, o terasă privată si acces Wi-Fi gratuit.

Hotel B Cozumel combină designul modern cu opere de artă tipic mexicane, care pot fi achizitionate de la magazinul hotelului. Camerele sunt spațioase și au accente pline de culoare, iar multe dintre ele oferă vedere la ocean.

Hotelul B este situat la 5 minute cu mașina de San Miguel si reprezintă o bază ideală pentru a explora celebrele recife de corali din jurul Insulei Cozumel. Magazinul specific din incinta hotelului poate organiza sesiuni de scufundări și snorkelling.

Bistroul Costeñito are o terasă in aer liber, cu vedere minunată la golf. Seara puteți savura băuturi la lounge barul in aer liber.

Centrul spa Boox Ch'ooh al hotelului oferă o gamă largă de tratamente de relaxare și infrumusețare, inclusiv masaje tradiționale Maya. De asemenea, pe terasă puteti practica yoga sau meditație.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Hotel B Cozumel, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta